luni, 13 ianuarie 2014

"Hartista" Abălașei Donosa- Constanța

Abalasei Donosa Constanta
Sunt onorat să pot lua atitudine împotriva prostiei umane, care se regăsește și în tagma pseudo-artiștilor care se autoapreciază. Datoria de a scoate prostia umană dintr-o societate bolnavă este Divină.
Să istorisim puțin cele întâmplate... De scurtă vreme am fondat grupul media ZIDUL în rețeua de socializare a facebook (cu 8400 membri și 130.000 cititori pe lună este deja unul din cele mai importante grupuri românești). Este firesc să promovăm așa cum putem poezia, arta ori emisiunile muzicale. Desigur că au apărut mii de oameni care postează în el, nimic mai frumos! La un moment-dat a început să posteze în grup o "doamnă" numită "Abălașei Donosa- Constanța", mici referințe religioase asupra vieților sfinților (nimic original, luat de pe net, însă util). Având puține greșeli gramaticale am zis că ar fi util să se ocupe de acest domeniu într-o rubrică, pe care eu să o corectez (căci na, nu le poate avea omu' pe toate: și religios, și alfabetizat).

Prostul nu e prost destul până nu e și fudul
Ne-am adăugat în cercurile de prieteni și iemdiat după asta doamna a început să mă roage a o lăsă să posteze în peretele meu. I-am spus că astfel de informații ar avea o altă traictorie publicistică (pe un perete postezi tu poze cu prietenii, poezii, idei, piese preferate, etc.). Abălașei se pare că nu prea înțelegea și... dă-i cu peretele sus și tare. Atunci mi-am zis, treacă de la mine să o las (poate va dormi noaptea mai bine). Și... a postat! (lumea s-a mișcat în acea clipă). Ulterior, am zis să îi mai spun odată (orice om pornind de la un IQ scăzut spre mediu ar putea înțelege că este elegant și practic să postezi într-un grup media, apoi redacția să îți promoveze referințele religioase, fiind mai util decăt să postezi pe un perete). Am menționat, un om sănătos psihic (și nu un oligfren precum Abălașei). Reacția ei a fost la fel de stupidă precum comportamentu-i abstaract, de hartist prost-modernist: "Tu știi cine sunt io"? Upsiii... stai așa, că "omu" nostru are mușchi! Eu, un "amărât" de editor și poet nu știam ce "barosan de barosan" îmi scrie. Bine "mâncați-aș ochișorii de bazată" mi-am zis, haide să te caut pe net, să văd ce este cu tine! Poate că omu' nostru are mușchi spirituali și noi nu știam de existența lui/lor, în tenebra-ne "ignoranță". Bine, puteai fi și președintele unei șări sau laureat al prmeiului nobel, nu este elegant să te dai mare și să răspunzi cu tupeu în loc să mulțumești (dar teribilista Abălașei nu are cei 7 ani de acasă).
Așa că am căutat pe internet la cuvintele " Abălașei Donosa- Constanța" și... nu am găsit nimic (important). Dumneaei figurează doar în câteva blog-uri (care arată ca un fund ras, cred că "băbutzele IT-iste" de s-au ocupat de ele erau cam bete în momentul "conceperii" lor). Apoi, mai apare în rețelele de socializare precum ning ori facebook și... cam atât (nu știu dacă are vreun articol cu mai mult de 10 cititori)! Da frate, uite cine ești! Ținând cont că doamna pseudo-artist scrie și pictează precum un copil de grădiniță, se pare că mutra-i de țânc prost cu leucoplast pe bluză se potrivește de minune cu "arta" sa de copiator neinteligent și cu tupeu-i grosolan. Un exemplu în viață a zicalei populare "Prostul nu e prost destul până nu e și fudul"!
Dacă ești într-adevăr talentat ai unele recunoașteri din partea unei publicații culturale, ale unui critic literar ori de artă și îți poți vinde lucrările (să fii o mizerie umană care plătește 10 bucăți dintr-o culegere de texte, pentru a putea apărea în ea,laolaltă cu toți agramații ori care își creează un profil pe net fiind susținut de 2 oligofreni constanți este la îndemâna oricui).
Pentru a vă amuza și voi copios cu arta Abălașei, atașăm o grafică realizată de ea împreună cu niște versuri:
"...bătut de vânt,
șters, de lacrima ploilor
și-a fulgilor căzând,
de sărutul tău, nedat
peste ochii-mi lăcrimând."
(versuri din poezia Înainte de a mă naște..., autor Abălașei Constanța).
Viata la tara

Abălașei Donosa- Constanța sau Cum Să Fii O Babă Bârfitoare
În fine, "dă-o naibii de babă proastă și paranoică!" mi-am zis după ce dânsa m-a blocat pe face. Voi supraviețui și dacă 'mneaei mă scutește de prezență (și nu-mi va lumina fiecare zi cu fața-i de emo kid). Da'... wait a minute! Omu' are și mai mulți muschi! Cristina Lauric, "prietenă" comună cu noi mă anunță că "geniul în viață" Abălașei postează în cele 4 grupuri ale ei despre dialogul cu noi, fiind o "scrisoare deschisă" către mine. Că e neam prost și reatardată de se apucă de bârfă și expunerea în public al rahatului ce și-l poartă-n chiloți (și-n limbă) n-o mai fi o noutate (dealtfel ea are și reputație de mahalagiaocă), dar... cum adică "scrisoare deschisă"? Ea mă blochează să nu pot vedea ce face, nu îmi adresează personal vreo scrisoare (online sau poștală), doar își vomită prostia umană și... este o "scrisoare deschisă". Tanti, tu esti schizofrenică? Se pare că da! Din start putem înțelege că doar o altă babă frustrată (ori un oligofren) ar putea reacționa pozitiv la o bârfă. Adică, tanti... "Du-te la mă-ta cu bârfa ta și lasă un grup de cutură în pace cu elucbrațiile tale!". Însă până la urmă n-a ieși așa rău, ne-am putut amuza și datorită tâmpeniei abăleșienești a putut fi redactat acest articol.
Dau să vâd ce a scris tembela... Surpriză! Baba bârfitoare și anti-talentată Abălașei Donosa- Constanța este și perversă! Ipocrita a postat în prostiile-i de grupuri cu 2 cititori un dialog care nu a existat între noi! Trecând peste greșelile gramaticale, mă acuză că m-aș fi lăudat comparându-mă cu Eminescu și că... i-aș fi făcut propuneri indecente! Apoi, că aș fi conspirat cu alții pentru distrugerea ei! Upsi... aici îți cam filează unele rotițe! Pesemne că este ceva natural, dacă ești un căcat ratat care apare doar în bloguri cu 2 cititori și nimeni vreodată nu te-a apreciat, deja dezvolți un complex de inferioritate și te crezi urmărită. Toată România și mass media consipră împotriva ta, să nu fii vreodată recunoscut ca și artist! Este o consiprație globală generată de masonerie, împărații întunericului și de președinții României și SUA! E greu de creionat în cuvinte/scrieri portretul uni asemenea specimen crizat și paranoic.
Priviotr la "propuneri" indecente pe care i le-aș fi adresat... Probabil, dacă ar suferi o operație estetică (pentru a nu-i mai vedea fața de copil idiot), i-aș dedica celebrele versuri ale poetului Mihai Eminescu (dacă tot a venit vorba de Domnia Sa): "N-am venit să vă tulbur somnul/ Nici să-l fut în cur pe domnul/ Am venit să-mi iau paltonul/Pălaria și bastonul".
După ce postează calomnie împotriva mea, putând intra în penal, minte și inventează ce nu am scris, tot ea mă amenință cu... un proces! Pe tema asta am mai discutat, dialogurile personale pot fi obiectul urmăriii penale doar dacă au ca subiect punerea în pericol a integrității statale, izbucnirea unei revoluții, crimă organizată ori detonarea unei bombe atomice. Noi înțelegem că Abălașei este atomic de vacă, asta însă nu declanșează implicit bomba atomică!
Grupul "Grădina lui Dăncuș"indică numărul de cititori ai postării babei senile (2). De ce n-a postat și în Grupul de Cercetare al Fotosintezei? Ce să spun, este un lucru benefic faptul că un oligofren nu este băgat în seamă și este o datorie să luăm atitudine împotriva prostiei umane. Eu nici măcar nu o pot urî pe Abălașei, am acționat doar corect cu speranța de a-și reveni (poate și într-o altă existență).
Nu este nepărat de rău faptul că Abălașei este super-bisericoasă și pupătoate de moaște, dar nu va căpăta vreodată mirosul de flori ale curățeniei sfinților atâta vreme cât poartă după sine păcatul minciunii, al mândriei și trădării. Dacă sataniști precum dânsa ar trebui sau nu primiți în Biserică este un subiect controversat; oricum ar fi, nu ar trebui să îi treacă pragul nelegați!
Cristian BODNĂRESCU

Niciun comentariu:

Goticul în lupta cu demonul

Reporterul Ș tefan Ostafi intră în dialog cu poetul Cristian Bodnărescu, spre a merge pe urmele curentului got , de-a lungul istoriei. Vă in...