joi, 12 noiembrie 2015

Radio Zidul - primul pe Google


Dance mix













De curând, radioul Zidul a figurat primul pe motorul de căutare Google, la cuvântul "radio". Locurile următoare au fost ocupate de radiourile: Zu, 21 și Fly. Fiind pentru întâia dată când tânărul radio Zidul ocupă poziția 1 în motoarele de căutare, vom marca evenimentul printr-o petrecere cu muzică retro (disco-dance); joi 12 noiembrie, de la ora 18 : 00.
Zidul este un post online fondat de Cristian Bodnărescu în toamna lui 2010. În prezent el emite întoate portalurile mari cu posturi de radio, având în jur de 100.000 ascultători lunar, din 150 de țări.Site-ul Radiozidul.ro are în medie 60.000 de vizite pe lună- statisticile fiind oferite public pe site. Acum câteva săptămâni am fondat și un grup de Facebook dedicat radioului, comunitate care întrunește 22.000 membri, 5400 fani dând like și paginii radioului. Postul promovează cu predilecție muzica retro și spiritualitatea monoteistă. Vă invităm să ascultați emisiunea, luând parte și la discuțiile din grup, pentru a descoperi împreună dacă posturile de radio online mai prezintă o putere- aceasta fiind și tematica ediției.  

Radio Zidul - google
  







Cristian Bodnărescu va mixa live piesele: All around the world (ATC- dance), Techonotronic - Get Up (electronic-dance, mixajul va conține înregistrări cu sunet de motociclete), Ice Mc- Dark Night Rider ('90 dance) iar Del Shannon pin Runnaway ne va conduce spre a doua parte a emisiei (dedicată rock'n'roll-ului). Emisiunea va fi prezentată sâmbătă 21 noiembrie de Radio Moldova Muzical, partener radio Zidul, prin emisiunea: "Cuvântul lui Bodnărescu":
20:15 - 21:00
Cuvântul lui Bodnărescu
Eseuri, cronici, portrete muzicale semnate de poetul Cristian Bodnarescu. Preluare de la RADIO ZIDUL (România).
 
Echipa Radio Zidul

Niciun comentariu:

Goticul în lupta cu demonul

Reporterul Ș tefan Ostafi intră în dialog cu poetul Cristian Bodnărescu, spre a merge pe urmele curentului got , de-a lungul istoriei. Vă in...